Het is weer bijna zo ver!

Het zaalseizoen 2014-2015 staat voor de deur!Het einde van het beachhandbalseizoen komt dichterbij. Na een (wederom succesvolle) zomer vol met beachhandbal in onder andere Griekenland, Kroatië, Zwitserland, Oosterhout, Amsterdam, Polen en Enschede is momenteel een delegatie heren en dames van Paksoft Camelot in Zwitserland om punten te halen voor de EBT finals. Na dit toernooi gaan de hoofden toch alweer de andere kant op; richting de zaal. Het begint bij velen alweer te kriebelen, en terecht, want over een kleine twee weken beginnen we weer met trainen in de zaal!


De eerste training van het zaalseizoen vindt plaats op woensdag 20 augustus van 19.30 tot 21.00. Vanaf 25 augustus gaan we trainen op vaste tijden onder leiding van Kevin van Loon. De trainingstijden zijn:
-dinsdag: 19.00 tot 20.30
-donderdag: 20.30 tot 22.00


Iedereen is welkom tijdens onze trainingen! Mocht je zin hebben om weer eens een balletje te gooien? Neem contact op met het bestuur via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Je mag ook contact opnemen met Kevin via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..