Bestuur

Bestuur 2016/2017

Charlotte Cujé

Rachel van der Velden

Femke Pagie

Irès Heynen

 

 

NK kwalificatietoernooi beach


Algemeen

Toernooi informatie

Haal de pirouettes, vliegers en andere spectaculaire trucs uit de kast, want het beachhandbal seizoen is weer begonnen! Deze tricks & trucs kunnen geshowd worden op het Camelot beachhandbal kwalificatie toernooi 2013, dat plaats zal vinden op zondag 12 mei. Het maximaal aantal teams per categorie (dames en heren) is 8, dus schrijf snel in!

 • Datum: zondag 12 mei
 • Tijd: 09.00 – 19.00
 • Locatie: Sportcentrum Tilburg University (Sportweg 11 Tilburg)
 • Categorieën: Senioren (dames en heren)
 • Max. aantal teams: 8 per categorie
 • Organisatiepunten: 97 punten
 • Aantal velden: 2
 • Inschrijfgeld: € 35,- per team
Heb je nog vragen neem dan contact op met: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Inschrijven?

Inschrijven voor het toernooi kan door middel van het online inschrijfformulier.

Livestream

Ga naar de livestream.

Overige informatie

Teams

Heren

 • Paksoft Camelot

Dames

 • EMM 1
 • EMM 2
 • Paksoft Camelot

Wedstrijdprogramma

Volgt...

T.S.H.V. Camelot bestaat 20 jaar dus reden voor een feestje! • Wanneer: Zaterdag 27 oktober
 • Waar: Sportcentrum Tilburg en onze stamkroeg Kaffee Lambiek
 • Voor wie: Alle oud-Camelotters!
Op deze website vind je alle informatie die je wilt over het Camelot Lustrum. Je vindt hier natuurlijk het programma en het aanmeldingsformulier, maar ook "uit de oude doos" met allemaal leuke Camelot herinneringen! Daarnaast hebben we jullie hulp nodig bij het vinden van alle andere oud-Camelotters. Kijk dus ook even onder "gezocht" naar wie we allemaal nog zoeken. De website wordt regelmatig geupdate, dus houd de site in de gaten voor meer informatie!

Programma

12.00-13.30 Inlooplunch
Een spetterend weerzien, bijkletsen, en een heerlijke lunch om energie te verzamelen voor het middagprogramma.
13.30-16.30 Wedstrijden
Wat is een T.S.H.V. Camelot Lustrum zonder wedstrijden?
16.30-18.30 Borrelen!
Tijd om uit te puffen, nog meer bij te kletsen en een verrassing!
18.30-20.30 Diner
In onze stamkroeg Cafe Lambiek
20.30 Party
Let's get this party started!

Foto archief
Uit de oude doos

Kleineruimte-test geslaagd

Handballers van de Tilburgse Studentenhandbalvereninging Camelot hebben succesvol deelgenomen aan de proef ‘hoe slapen mensen op een beperkte aantal vierkante meter’. De proef vond plaast op 15 oktober 2010 op twee kamers met een totale afmeting van 29m2. Utrechtse R. van Heur stelde haar huis beschikbaar.

Psycholoog in spe K. van Loon, afgestudeerd psycholoog A. Nooijens en promovenda M. Meijs –van den Dungen waren aanwezig om de deelnemers in de gaten te houden. Van Loon had een extra obstakel aan de proef toegevoegd, 24 uur eerder had hij zijn kniebanden ernstig geblesseerd. Dit bemoeilijkte de weg naar boven (twee trappen) en de weg van het restaurant naar de testplek.

De test startte bij restaurant Peper, alwaar de proefpersonen werden gedrogeerd met een driegangenmenu en zes flessen wijn. De druk werd opgevoerd doordat niet elke deelnemer genoeg geld had meegekregen om zijn eten te betalen. Gelukkig was financieel specialist R. Thijssen om de rekening toch te betalen. Dat deze financieel deskundige hier kordaat en nuchter op reageerde is bewonderenswaardig te noemen. Twee uur eerder stond hij nog onder grote druk om het restaurant te bereiken. Samen met opperchaoot R. Bosman was hij alleen op weg gestuurd. Deze tocht werd bemoeilijkt door het grote aantal straten in de buurt van het huis van Van Heur , een busbaan en een opvallend groene zonnewering aan de muur van het restaurant. Bosman en Thijssen hebben maar twee keer voor niets langs de geval gelopen voordat ze het restaurant vonden.

Na het eten in het restaurant ging de weg terug naar de proefplek. Hier werden de deelnemers verder gedrogeerd met koffie, eerder al getest door koffietester H. Wisman, bier wijn en dropshot. De deelnemers leken geen last te hebben van geringe afmetingen van de kamer. Om het contrast met de kleine ruimte groter te maken werden de proefpersonen naar de stad gestuurd. Van Loon bleef achter, bijgestaan door elecktro-expert B. van den Dungen. Hij was nodig om de Wii op de televisie aan te sluiten. Uiteindelijk bleek de expertise van Van den Dungen meer te liggen bij het nuttigen van whisky en dropshot.

De groep van acht proefpersonen trokken per bus naar de stad. Om de schok van klein naar groot niet te groot te maken (immers van de bedoeling bij de terugweg), werd begonnen in het kleine café De Flater, vernoemd naar Guus Flater. Daarna gingen de proefpersonen naar het Gras van de Buren, geëindigd werd bij Hofman. In dit laatste café kon Meijs- Van den Dungen haar flirtexpertise testen, dat aardig lukte. Zij probeerde protegé I. Heynen de vaardigheden over te brengen. Helaas is dat nog niet gelukt.

Na een latenightsnack volgde een nieuwe uitdaging voor de proefpersonen. Met zevenen moest er een taxi naar huis worden geregeld. Echter geen taxichauffeur was bereid om zeven personen in zijn bus te plaatsen. Uiteindelijk werken er daarom twee taxi’s geregeld.

Eenmaal aangekomen op de testplek kon de echte proef starten. De deelnemers werden verdeeld over de ruimte. L. Budé bleek de meeste moeite te hebben met de geringe slaapruimte, hij verliet als eerste de proefplek om half negen ’s ochtends. Zijn laatste woorden waren: ‘dat doen we dus nooit meer’.

De paniek was compleet toen het ontbijt slecht verzorgd bleek. Van Heur had de groep al de gehele nacht lekker gemaakt met worstenbroodjes en saucijzenbroodjes. Echter de houdbaarheidsdatum bleek verstreken. De proefpersonen waren daarom blij de terugweg naar Tilburg te kunnen maken. Toch vond het merendeel de proef voor herhaling vatbaar. Van Heur is in elk geval op zoek naar een grotere woonruimte om de test met meer personen te kunnen herhalen.

Komkommer

Aangezien en ieder heeft kunnen lezen dat de komkommer toch wel een beetje als heilige groente beschouwd mag worden, wil ik jullie de volgende anekdote natuurlijk niet onthouden:

Het was den vrijdag 23 april 2004 en het lied alweer richting de nacht. De Batavierenrace (estafetteloop van Nijmegen naar Enschede, met daarna het grootste studentenfeest van Nederland, ongeveer 10.000 man!!) zou binnen een paar uur van start gaan. Als ploegleider van het Pendragonkanon moest ik me daar tussen 21.00 en 22.00 uur melden om de ploegleiderstas op te halen. Iets voor tienen kwam ik binnen (duhuuh) en ik snelde naar het infoloket. Zij stuurden mij door en binnen 5 minuten had ik gelukkig de ploegleiderstas bemachtigd. Ik opende deze en zag daar…… een halve komkommer met een papiertje eraan!! Omstanders begonnen natuurlijk te lachen toen ik daar midden in een grote xzaal met een halve komkommer stond. 'Voor Kiwi, voor die eenzame uurtjes. Geschild met het puntje er nog aan zoals je het graag hebt!!'. Schitterende actie natuurlijk, alleen snapte ik er geen flikker van. Maar snel vielen de puzzelstukjes in elkaar. Bas en Léon hadden namens de GNSK-commissie gevrijwilligd, waarbij ze folders in de ploegleiderstasjes moesten stoppen. En om mij te kloten hadden ze ergens een komkommer gevonden (in de koelkast van de Sportraad van Nijmegen! Wat zouden zij hiermee doen?? Misschien een keertje een informatiewisseling!!) en deze in mijn tasje gegood. Lovenswaardige actie natuurlijk!!!!

Dus bij deze wil ik Bas en Léon graag nog een keertje bedanken voor de actie. De Batavierenrace had niet beter kunnen beginnen!!

RobJubileumtoernooi van Cabezota

Als laatste voorbereiding voor de competitie speelden de heren het jubileumtoernooi van Cabezota uit Enschede. Ze bestonden 40 jaar en ter ere daarvan hielden ze een toernooi met teams uit de regio en mede-studententeams. Alleen was de afvaardiging uit studentenland nogal mager, alleen de helden van Camelot waren bereid de lange reis te ondernemen. Bepakt en bezakt, het werd weer een tentenfestijn dachten we, stond iedereen die er moest zijn op het station. Zelf Bas had weer een nieuwe tas met wiltjes weten te regelen na het debacle van het NSK Beach.

Na een lange doch enerverende treinreis, waar Harald het weer niet kon laten om het naast hem zittende ‘’vrouwelijk’’ persoon te helpen met de kinderlijk eenvoudige kruiswoordpuzzels, mmiste we natuurlijk de aansluiting met de bus naar Enschede maar konden daardoor wel een bus met Poolse gastarbeiders verwelkomen. Uiteindelijk wisten we de campus te bereiken, alleen begas de tas van Bas het weer vanwege een weggelopen wieltje (hoe doet ie dat toch?!?!)

Het goede nieuws bij aankomst in de kantine was dat er toch een blokhut was geregeld op in de slapen. Dit betekende wel dat iedereen voor niks tenten en matrassen heeft zitten zeulen en dat de tas van Bas het waarschijnlijk wel overleefd had met minder bagage. Als eerste werd de hut ingericht die compleet was met darkroom dan wel afwerkplek. In de kantine zou er een zeer spectaculaire loterij plaatsvinden, de hoofdprijs was maarliefst een universiteitstrui en onder de overige prijzen waren onder andere een kattenmand, hondenkluif (zeker gebedeld bij de plaatselijke dierenwinkel), een aansteker (met hologram!) en een paar pantoffels. Harald en Jeroen dachten even hun charmes in de strijd te gooien om de eventuele gewonnen hoofdprijs in te ruilen voor een date met de dames die de lootjes verkochten. Dit zou uiteindelijk uit gaan lopen in een trieste en kansloze missie die het hele weekend zou duren en uiteindelijk natuurlijk op niks uit zou lopen, wat iedereen wel aan zag komen behalve Jeroen zelf natuurlijk. De avond werd nog voortgezet in het afgeladen volle campuscafe de Bastille, er was natuurlijk geen hond maar wel een uitgebreide bierkaart. Hiermee is dan ook direct een oorzaak te vinden van de ellende, de volgende morgen. De helft had al vroeg de blokhut opgezocht maar Bas, Rob en ik hadden nog wel zin een paar speciaalbiertjes. Als laatste werden nog een paar kannonnen besteld en de stemming zat er goed in toen ook wij de blokhut iets wat later zouden bereiken. Het resultaat was een fiets en een paar melige foto’s. De volgende morgen zou echter voor de later aangekomen personen nogal moeilijk worden. Het speciaalbier was niet echt lekker aangekomen en als een stel natte kranten waren ze niet echt fit en dat zou in loop van de dag niet echt veel beter worden. De eerste dag zou dan ook weinig worden op handbalgebied, mede door het feit dat de selectie niet echt breed te noemen was. Jeroen zou zelfs mee moeten spelen na jaren van inactiviteit en ja dat was inderdaad te merken! Gelukkig konden we nog gebruik maken van de diensten van reservespelers van Cabezota waaronder de in Melick inmens populaire Frank van Meurs, zet hem op Frank!! Langzaam maar zeker begonnen de oogjes open te gaan en tegen het einde van de dag stond iedereen al een stuk frisser bij (alleen had ik dan, want ik was natuurlijk weer eens door een van de zwakke enkels gegaan), alleen waren de wedstrijden toen al afgelopen.

De avond zou er gegeten worden in de mensa die speciaal was afgehuurd en het eten werd door onze magen goed ontvangen. Na een ijsje was het weer tijd voor een even spannende loterij met al even schitterende prijzen. We kunnen dus maar weer beter direct doorgaan naar het feest, waar het nu wel enigszins drukker was maar de sfeer zat er toch weer wat minder in. Totdat Bas weer zijn geweldige linedacepassen uit de kast haalde. Hij had een tijdje geleden een avondje linedancen gedaan, gelukkig was het niet zijn idee! Met de tranen in de ogen van het lachten werd voor iedereen de avond weer goedgemaakt, klasse Bas! De avond verliep voor de rest rustig en er werd nu wat verstandiger gehandeld en het bed werd opgezocht. De nacht werd alleen nog even verstoord door een iets wat van de wereldzijnde honkballer die zich afvroeg waarom onze blokhut niet was afgesloten, maar op de opmerking dat hij in Duitsland was en wij hem niet begrepen had hij geen antwoord. Hij verliep vervolgens de hut, maar niet voordat hij de koelkast had gecontroleerd of nog wat te zuipen in stond.

Vol goede en frisse moed werd de tweede wedstrijddag in gegaan en na wat bekende berekeningen zou het nog mogelijk moeten zijn om de derde plaats te halen. Voor het eerst in de geschiedenis van wazige berekeningen zou het uiteindelijk toch nog lukken dit doel te bereiken. Mede door de inspanning van een enthousiaste waterdrager en een ver boven zichzelf uitstekende Frank van Meurs, zou Camelot die dag ongeslagen blijven, alleen Cabezota zou nog een puntje afsnoepen. De rest van de dag zou gevuld worden met lam op de tribune hangen en af en toe ‘’shirt in de broek!’’ roepen of een zalfje halen bij de EHBO om de vermoeide spieren te verzogen. Het resultaat was dus een derde plek en olifantje als prijs die weer een plaats zou krijgen in het langzaam maar zeker uitpuilende prijzenkast!Aanmeldingen

 • Maartje van den Dungen
 • Bas van den Dungen
 • Dion Sillen
 • Suzan Rutten
 • Brenda de Jonker
 • Patrick Meijer
 • Ires Heynen
 • Ronald Thijssen
 • Hendrik Wismans
 • Anke Nooijens
 • Kevin van Loon
 • Rian van Heur
 • Ad Verschuren
 • Kim Schuurbiers
 • Leon Bude
 • Danielle Westenenk
 • Thijs Hoezen
 • Astrid
 • Joke Zwemmer
 • Charlotte Cuje
 • Marieke vd Hurk
 • David van Dommelen
 • Inge Schepers
 • Saskia Mevissen
 • Lisanne van Thiel
 • Leonie van den Reek-Thiers
 • Janneke Lagerwaard
 • Sabina Mikovic
 • Stipan Mikovic
 • Pedro Satijn
 • Niels Helmer
 • Marcel de Bree
 • Esther de Bree
 • Jeroen Wijs
 • Miriam Frijns
 • Eefke ter Sluijs
 • Xander Steijns
 • Celine van Koningsbrugge
 • Hanneke Michels
 • Carolien van de Berg
 • Eske Lombarts
 • Freek Liekens
 • Marijke Verbeek
 • Yvonne van Beek
 • Astrid de Jongh
 • Sjors Verhoeven
 • Emmy Peeters
 • Sarah Hintzen
 • Eslie Elst
 • Liza Phielix
 • Chantal Bennebroek
 • Marijn van de Heuvel
 • Dennis Elsevier
 • Jeroen de Groot
 • Hans Jacobs
 • Arjan Verhagen
 • Mike van Suijdam
 • Charles Michiels
 • Jos Smeehuijzen
 • Leonie Wichtler
 • Susan Kerckhoffs
 • Jeroen Vugts


Gezocht!

Hieronder vind je een lijstje met namen van oud-Camelotters die we nog niet hebben kunnen traceren. Wij zijn op zoek naar emailadressen, want het feestje moet goed gevierd worden met iedereen! Dus ben of ken jij een van deze mensen en kun jij ons een e-mailadres verschaffen? Mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om ons te helpen!

 • Amber Agenant
 • Andrea Staring
 • Annemieke Timmermans
 • Annika Izeboud
 • Barbara Welling
 • Ben van Est
 • Christiaan Everhardus
 • Christian Rühl
 • Claudia Berns
 • Corné Horsten
 • Danielle Machils
 • Ed Damoiseaux
 • Fleur van Oorschot
 • Hans Peters
 • Henny Kramers
 • Jean Vroomen
 • Jeanete Wouters
 • John Steyaert
 • Joost Huys
 • Joris Hoofs
 • Juliënne Schepers
 • Lilian Frijns
 • Linda van der Linden
 • Maarten Kleintjes
 • Mariëlle Geelen
 • Maurice van Montfort
 • Mikael Lundahl
 • Mirko Creyghton
 • Natalie Verhaeken
 • Nynke Gerrits
 • Patrick van Doeselaar
 • Pauline Dekkers
 • Peter Jacobs
 • Ralf Verhaegh
 • Remko Woudstra
 • René Habets
 • Roger Philips
 • Sabine Susan
 • Stephan Jorissen
 • Susanne van Rooij
 • Ton den Bieman
 • Ton Koenders
 • Ton Moonen
 • Trudi Kanters
 • Wendy Proosten


Aanmelden

Hier kun je je inschrijven voor het lustrum. Je kunt je inschrijven voor de gehele dag, maar ook slechts een deel van het programma meedoen. Geef wel duidelijk aan welke delen van het programma je mee doet. Deelname aan het lustrum is gratis, behalve het diner.

AanmeldenContact

De Lustrum Commissie bestaat uit Dion Sillen (ouder Camelot), Maartje van den Dungen (oud Camelot), en Suzan Rutten (jong Camelot). Je kunt ze bereiken op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Suzan

Maartje

Dion

EBT Finals 2013

Wat?

European Beach Handball Tour (EBT) Finals

Teams?

Men
SC EKATERINODAR / RUS
SALGÓTARJÁNI STRANDÉPÍTOK BHC / HUN
CLUB BALONMANO PLAYA ALCALA / ESP
BHT DAMY RADE INOWROCLAW / POL
SOKOL / CRO
ALBENA BEACH BULGARIA (ABB) / SUI
DETONO ZAGREB / CRO (DEFENDING CHAMPION)
WILDCARD TEAM
Women
OVB BEACH GIRLS / HUN
TSHV CAMELOT / NED
AZS AWF WROCLAW / POL
BEACHQUEENS / SUI
SOKOL / CRO
AVANT GARDE / GRE
DETONO ZAGREB / CRO (DEFENDING CHAMPION)
WILDCARD TEAM

EBT Finals 2012

Wat?

European Beach Handball Tour (EBT) Finals
Lagoa, Algarve, Portugal
2 – 3 Juni 2012

Teams?

Men
Detono Zagreb (CRO) - Defending Champions
Club Balonmano Playa Alcala (ESP)
BHC SKKM-EKATERINODAR (RUS)
BC Sand Devils Minden e.V. (GER)
AXA Beachstars Budapest BHC (HUN)
BHT Damy Rade Inowroclaw (POL)
NOR Beach Handball (NOR)
OS GORDOS/ APOSTA GANHA (POR) - Wildcard
Women
Detono Zagreb (CRO) - Defending Champions
Pyrki AZS AWF Poznan (POL)
Bumblebee Nord-West (GER)
OVB Beach Girls (HUN)
Bm. Playa Mijas G7 (ESP)
TSHV Camelot (NED)
Beachqueens (SUI)
LEIRIA BEACH HANDBALL (POR) - Wildcard

Women Group A
Detono Zagreb (CRO)
OVB Beach Girls (HUN)
Bm. Playa Mijas G7 (ESP)
LEIRIA BEACH HANDBALL (POR)
Women Group B
Pyrki AZS AWF Poznan (POL)
Bumblebee Nord-West (GER)
TSHV Camelot (NED)
Beachqueens (SUI)

Result

1º P 2º P shoot out Final Score
Reflex Pyrki AZS AWF Poznan
Bumblebee Wildeshausen
Beachqueens
TSHV Camelot
Reflex Pyrki AZS AWF Poznan
Beachqueens
TSHV Camelot
Beachqueens
Reflex Pyrki AZS AWF Poznan
Bumblebee Wildeshausen
Bumblebee Wildeshausen
TSHV Camelot
12:07
20:14
08:11
17:14
08:11
11:09
08:06
14:12
21:12
17:07
09:10
11:18


05:03


07:04
2-0
2-0
2-1
2-0
0-2
2-1

Ranking

TEAM PTS TOTAL W L PW PL PD
1
2
3
4
Bumblebee Wildeshausen
Beachqueens
Reflex Pyrki AZS AWF Poznan
TSHV Camelot
4
4
2
2
3
3
3
3
2
2
1
1
1
1
2
2
4
4
3
3
2
4
4
4
2
0
-1
-1

Placement matches

1º P 2º P shoot out Final Score
Leiria Beach Handball TSHV Camelot 15:09 08:11 05:01 1-2

Final Ranking

Detono Zagreb
OVB Beach Girls
Bumblebee Wildeshausen
Beachqueens
BM. Playa Mijas G-7
Reflex Pyrki AZS AWF Poznan
Leiria Beach Handball
TSHV Camelot
CRO
HUN
GER
SUI
ESP
POL
POR
NED

Selectie

V.L.N.R. Boven: Bas, Léon, Anke, Eefke, Elmy, Maartje, Kevin, Leonie, Ronald
Onder: Nickie, Irès, Carmen, Kim, Sarah

Speelsters
Eslie Elst (niet op de foto)
Maartje Meijs
Eefke ter Sluijs
Irès Heynen
Leonie Wichtler
Sanne Deug (niet op de foto)
Nickie Levels
Kim Schuurbiers
Elmy van den Hoven
Marieke Snoek (niet op de foto)
Officials
Léon Budé (coach)
Bas van den Dungen (assistent coach)
Anke Nooijens (team manager)
Kevin van Loon (Voorzitter)